
Uživatelský
recept
recept
Těstovinový salát s tuňákem
Popis receptu:
Dietní a zdravé...
Autor: Kateřina Pospíšilová
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Ingredience
-
2 konzervy tuňáka (slité), 500 g těstovin - vrtule, ledový salát, 200 g cherry rajčátek, 1 žlutá paprika, 2 kelímky bíleho jogurtu light, light majonéza
Příprava jídla
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu a necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme cherry rajčátka na půlky, papriku na kostičky a salát natrháme na čtvercové plátky (co nejmenší). Smícháme bílý jogurt a majonézu v poměru 1:1 a vymícháme dokud nezmizí hrudky. Na závěr ve velké míse smícháme těstoviny, zeleninu, tuňáka a majonézu s jogurtem a podáváme.
Přidat komentář