Omýt chřest, odříznout dřevnaté konce, do hrnce s osolenou vroucí vodou, vařit 4minuty, slít, do studené vody s kostkami ledu (zastaví se var, neměkne zelenina, zůstane zelená), vyndat, osušit. Do misky olej, oválet v něm paličky chřestu, skládat na talíře. Tuňák z konzervy, i s olejem do úzké nádoby, šťáva z jednoho citronu, 4 ančovičky, opepřit, osolit, rozmixovat. Omáčku přelít přes chřest, celé dekorovat okapanými olivami, může být i snítka bylinky, např. petržele
Suroviny
Porce
2
Suroviny
Porce
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1676 kcal
- Bílkoviny 62 g
- Sacharidy 27 g
- Tuky 137 g