Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Chřest s omáčkou z tuňáka
Chřest s omáčkou z tuňáka


< 30 min
0,0 (0x)

Omýt chřest, odříznout dřevnaté konce, do hrnce s osolenou vroucí vodou, vařit 4minuty, slít, do studené vody s kostkami ledu (zastaví se var, neměkne zelenina, zůstane zelená), vyndat, osušit. Do misky olej, oválet v něm paličky chřestu, skládat na talíře. Tuňák z konzervy, i s olejem do úzké nádoby, šťáva z jednoho citronu, 4 ančovičky, opepřit, osolit, rozmixovat. Omáčku přelít přes chřest, celé dekorovat okapanými olivami, může být i snítka bylinky, např. petržele


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1676 kcal
  • Bílkoviny 62 g
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 137 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt