0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3352 kcal
Bílkoviny 124 g
Sacharidy 54 g
Tuky 274 g
Vláknina 60 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

chřest zelený 12
tuňák (konzerva) 1 ks
konzerva v oleji
ančovičky (konzerva) 1 ks
konzerva v oleji (sardelové filety)
olivový olej 100 ml
extra virgin
citron 1 ks
olivy černé 12 ks
pepř
sůl
Omýt chřest, odříznout dřevnaté konce, do hrnce s osolenou vroucí vodou, vařit 4minuty, slít, do studené vody s kostkami ledu (zastaví se var, neměkne zelenina, zůstane zelená), vyndat, osušit. Do misky olej, oválet v něm paličky chřestu, skládat na talíře. Tuňák z konzervy, i s olejem do úzké nádoby, šťáva z jednoho citronu, 4 ančovičky, opepřit, osolit, rozmixovat. Omáčku přelít přes chřest, celé dekorovat okapanými olivami, může být i snítka bylinky, např. petržele
Autor: jenzy

Obchod Apetit