Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Gulášová polévka z mletého masa

Popis receptu: 
Gulášová polévka z mletého masa
Autor: Petra Němečková
Hodnocení:
23 (hlasy)
Počet porcí: 3
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 balení mletého masa (vepřové nebo vepřové+hovězí). Většinou 500 gramové. 1 větší cibule 1-2 lžíce slunečnicového oleje 2,5 l vody trochu soli trochu červené sladké papriky trochu hladké mouky na zahuštění 2-6 menších brambor

Příprava jídla

Na oleji zpěníme cibulku a necháme ji zesklovatět. Když se začínají barvit okraje, přidáme mleté maso (v mističce si ho předem nakrájíme na menší kousky, aby se lépe zpracovalo). Osolíme. Vše pořádně mícháme, aby se maso obdělalo a nepřipálilo. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10-15 minut. Přilijeme vodu a necháme přijít k varu. Chvilku povaříme. Zahustíme hladkou moukou a červenou paprikou rozmíchanou ve studené vodě. Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostičky. Přidáme je do polévky a vaříme asi 5-7 minut. HOTOVO .....
REKLAMA

Přidat komentář