Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
5,0 (5x)
9. 7. 2014
Treska po švédsku
Treska po švédsku


< 60 min
5,0 (5x)

Pórek nakrájíme na kolečka a mrkev nastrouháme na hrubším struhadle. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje s trochou másla a pórek s mrkví orestujeme a trochu osolíme. Tuto směs dáme na dno zapékací misky nebo pekáčku. Na totu směs rozložíme lehce posolená a popeptřená filátka tresky. Dáme zapéct na 1/4 hodiny do rozehřáté trouby. Mezitím smícháme zakysanou smetanu s trochou soli, pepře a kopru. Pekáček vyjmeme z trouby a na tresku nalejeme ochucenou zakysanou smetanu a nakonec posypeme strouhaným sýrem. Pečeme dalších asi 20 minut, až sýr pěkně zezlátne.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 156.75 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 10.75 g
  • Tuky 7.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt