Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Smažený kapr v kefírovém těstíčku s mandlemi

Smažený kapr v kefírovém těstíčku s mandlemi

5/5 Počet hodnocení: 1
Více než hodinu Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2444 kcal
Bílkoviny 196 g
Sacharidy 98 g
Tuky 129 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křehkost a křupavost vynesou tuhle přípravu kapra mezi vaše nejoblíbenější!

Suroviny

kapr 4 podkovy
každá o váze cca 150 g
sůl
pepř
Na těstíčko
vejce 3 ks
sůl
mandle plátky 100 g
olej
na smažení

1 Osolené a opepřené porce zalijte přibližně 750 ml kefíru a nechte hodinu odležet.

2 Ze zbylého kefíru, vajec, bílého vína, mouky a soli vyšlehejte hladké těstíčko a přidejte polovinu mandlí. V těstíčku obalujte porce kapra, obalte zbylými mandlemi a osmažte v rozpáleném oleji dozlatova.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/12

Komentáře

05.01.2008 09:58
Recept se nachází v č.12/06, str.40

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč