Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Smažený kapr v kefírovém těstíčku s mandlemi

Smažený kapr v kefírovém těstíčku s mandlemi

5/5 Počet hodnocení: 1
Více než hodinu Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2444 kcal
Bílkoviny 196 g
Sacharidy 98 g
Tuky 129 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Křehkost a křupavost vynesou tuhle přípravu kapra mezi vaše nejoblíbenější!

Suroviny

kapr 4 podkovy
každá o váze cca 150 g
sůl
pepř
Na těstíčko
vejce 3 ks
sůl
mandle plátky 100 g
olej
na smažení

Postup

1

Osolené a opepřené porce zalijte přibližně 750 ml kefíru a nechte hodinu odležet.

2

Ze zbylého kefíru, vajec, bílého vína, mouky a soli vyšlehejte hladké těstíčko a přidejte polovinu mandlí. V těstíčku obalujte porce kapra, obalte zbylými mandlemi a osmažte v rozpáleném oleji dozlatova.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/12

Komentáře

05.01.2008 09:58
Recept se nachází v č.12/06, str.40

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...