Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Gnocchi se šunkou a parmezánem

Popis receptu: 
Jednoduchý a rychlý recept, který zasytí!
Autor: Klára Kahounová
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 3
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    500 g gnocchi kousek másla 1 střední cibule 200 g šunkového salámu (ideální je drůbeží) 1 kelímek smetany (buď na šlehání nebo Kunín Profesional) 2 vrchovaté polévkové lžíce strouhaného parmezánu sůl

Příprava jídla

Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu. Na pávni necháme rozpustit kousek másla a na něm zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno. Zhruba v polovině doby přípravy cibule přisypeme pokrájený šunkový salám a osmahneme. Zalijeme smetanou a krátce povaříme. Nakonec odstavíme ze zdroje tepla a přisypeme nastrouhaný parmezán, který necháme rozpustit. Pokud je třeba, tak dle chuti dosolíme. Gnocchi rozložíme na střed talíře a na vrch nalijeme smetanovou směs. Pro ozdobu je možné ještě posypat parmezánem.
REKLAMA

Přidat komentář