Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Fusilli s karotkovým krémem
Fusilli s karotkovým krémem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Fusilli s karotkovým krémem

4.4/5 Počet hodnocení: 19
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1626 kcal
Bílkoviny 56 g
Sacharidy 242 g
Tuky 38 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zahusťte omáčku zdravě – rozmixovanou zeleninou.

Suroviny

mrkev 400 g
karotka
cibule ½ ks
na plátky
sůl
pepř
čerstvě mletý
smetana 80 ml
30%
fusilli 320 g
nasekaný

Postup

1

Opékejte na másle asi 4 minuty 400 g karotky na nudličky a 1/2 cibule na plátky. Osolte, opepřete, podlijte vodou a duste doměkka. Čtvrtinu dejte stranou a zbytek rozmixujte s 80 ml 30% smetany a 2 lžícemi parmazánu.

2

Vše přidejte k fusilli smíchaným se 2 lžícemi másla a trochou nasekaného kopru.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín