0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2035 kcal
Bílkoviny 180 g
Sacharidy 216 g
Tuky 38 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

mražená nebo čerstvá
brambory 1 kg
olivový olej 2 PL
šťáva
petrželka
sůl
pepř
chobotnici uvarime v nesolene vode domekka (dame vody jen tolik, aby zakryla chobotnici), cca 50 minut az 1 hodinu. Oloupane brambory nakrajime na male kosticky a uvarime. Scedime chobotnici a nozem z ni odstranime tmavou vrchni slupku.Chobotnici nakrajime na kousky (chapadla na kolecka) a smichame ji s uvarenymi bramborami. Zakapeme citronovou stavou a olivovym olejem. Jemne osolime, opeprime, posypeme nasekanou petrzelkou. Dobre promychame. Nechame ustat. Salat podavame o pokojove teplote. Muj tip: Pro obohace salatu se daji uvarit cerstve zelene fazolky a po vychladnuti je pridame do salatu. Dale muzeme obohatit i piniovymi orisky.
Autor: pulce

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč