chobotnici uvarime v nesolene vode domekka (dame vody jen tolik, aby zakryla chobotnici), cca 50 minut az 1 hodinu. Oloupane brambory nakrajime na male kosticky a uvarime. Scedime chobotnici a nozem z ni odstranime tmavou vrchni slupku.Chobotnici nakrajime na kousky (chapadla na kolecka) a smichame ji s uvarenymi bramborami. Zakapeme citronovou stavou a olivovym olejem. Jemne osolime, opeprime, posypeme nasekanou petrzelkou. Dobre promychame. Nechame ustat. Salat podavame o pokojove teplote.
Muj tip: Pro obohace salatu se daji uvarit cerstve zelene fazolky a po vychladnuti je pridame do salatu. Dale muzeme obohatit i piniovymi orisky.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 508.75 kcal
- Bílkoviny 45 g
- Sacharidy 54 g
- Tuky 9.5 g