0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Krekry s řepovým pestem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2226 kcal
Bílkoviny 80 g
Sacharidy 48 g
Tuky 183 g
Vláknina 23 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tyhle krekry mizí rychlostí blesku! Řepové pesto si zamilujete.

Suroviny

mandle ½ hrnku
vlašské ořechy ¼ hrnek
piniové oříšky ¼ hrnek
česnek 3 stroužek
oloupané
bazalka hrst
velká hrst lístků
parmazán ½ hrnku
nahrubo
střední, vařené / pečené, oloupané, nahrubo
olivový olej ¼ hrnek
slané krekry k podávání
parmazán
hoblinky na ozdobu
kozí sýr
čerstvý, na ozdobu
výhonky řeřichy na ozdobu

1 Mandle a ořechy pečte v troubě vyhřáté na 180°C asi 5 minut, až lehce zezlátnou a rozvoní se. Nechte vychladnout, sesypte je do mixéru a rozmixujte nahrubo. Přidejte česnek, bazalku a polovinu parmazánu. Několika pulzy mixéru rozmixujte nahrubo, přidejte řepu a pokračujte v mixování. Postupně přilévejte olej. (Směs může mít hrubší konzistenci, ale můžete ji rozmixovat i na pyré.) Dejte vychladit.

2 Každý kousek krekru potřete pestem a ozdobte sýrem a řeřichou. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/1

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč