Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bleskové zapečené maso

Rychlý oběd nebo večeře. Překryjte hovězí ragú bramborovu kaší a dejte zapéct.

Vydání: 2009/1
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
+ vaření 30 minut
PT25M
Pečení 0:25
Maso Česká

Ingredience

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 ºC. Uvařte 1 kg brambor (moučné, varný typ C), oloupaných a pokrájených, v osolené vodě asi 20 minut doměkka.

2 Brambory sceďte a rozmačkejte dohladka, vmíchejte 50 g másla a 2 lžíce parmazánu, osolte a opepřete.

3 Jeden rozmražený sáček základního ragú zahřejte v hrnci a nechte bublat 10 minut. Přidejte 100 g mraženého hrášku a přendejte do zapékací nádoby.

4 Překryjte kaší a zapékejte v troubě 25 minut dozlatova.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Základní hovězí ragú

Lahůdkové lasagne

Kořeněné hovězí chilli

Přidat komentář