Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hovězí karbanátky s nivou

Karbanátky, po kterých se jen zapráší. Přidejte do hovězího mletého masa modrý sýr a půl lžičky šalvěje.

Vydání: 2009/2
Autor:
Hodnocení:
26 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do hodiny
PT15M
Opékání 0:15
Maso Česká

Ingredience

    • 350 g mletého hovězího masa
    • 80 g nasekaného modrého sýra
    • 1 najemno nasekaná cibule
    • 30 g strouhanky
    • ½ lžičky sušené šalvěje
    • sůl
    • pepř
    • žloutek

Příprava jídla

Smíchejte 350 g mletého hovězího, 80 g nasekaného modrého sýra, 1 najemno nasekanou střední cibuli, 30 g strouhanky, ½ lžičky sušené šalvěje, sůl a pepř a tolik žloutku, aby hmota držela pohromadě.

Vytvarujte 4 karbanátky, opečte na pánvi na tuku. Pokud se vám nepodaří je napoprvé opéct tak, aby bylo maso propečené i uvnitř, dají se, stejně jako ostatní masové karbanátky, dopéct v troubě.

Pokud patříte mezi milovníky karbanátků, vyzkoušejte také: kapustové karbanátky, pečené karbanátky s vínem a citronem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Karbanátky 10x jinak

Červenočočkové karbanátky

Hovězí & houbové karbanátky

Kapustové karbanátky

Pečené karbanátky s vínem & citronem

Tuňáková exotika

Karbanátky z ovesných vloček

Pečené fazolovo-rýžové karbanátky

Hovězí & fazolkové karbanátky

Telecí karbanátky po mexicku

REKLAMA

Přidat komentář