Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Masové taštičky

Jedna z variací, kde využít zmraženého ossobuca. Zabalte ho do křehkého těsta.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 8 taštiček
Doba přípravy: Do 10 minut
PT15M
Pečení 0:15
Maso Italská

Ingredience

    • 1 dávka ossobuca
    • 2 balení chlazeného rozváleného křehkého těsta
    • vejce

Příprava jídla

Nechte rozmrazit 1 dávku ossobuca a maso rozmělněte do omáčky. Ze 2 balení chlazeného rozváleného křehkého těsta (v supermarketech např. od firmy Wewalka) nakrájejte 8 koleček o průměru asi 10 cm.

Na půlku každého dejte lžíci náplně, přehněte přes ni druhou půlku a okraje dobře přitlačte, případně zahrňte. Potřete rozšlehaným vejcem a na plechu vyloženém pečicím papírem pečte v troubě předehřáté na 200 ºC patnáct minut dozlatova.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Italské ossobuco - základní recept

Pappardelle s telecím ragú

Rajčatová polévka s telecím a gremolatou

REKLAMA

Přidat komentář