Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
CUKETBUCHTA
CUKETBUCHTA


< 30 min
0,0 (0x)

Cuketu nastrouhat. Všechno pak smíchat, dát na plech a péct cca 1hod (podle trouby). Dobrou chuť! pozn: cuketa se dá nahradit čímkoli, co nastrouhaním pouští šťávu (už se použilo: patizón, jablka, cuketa-jablko, cuketa-hruška); nastrouhaní: kombinuju nahrubo a najemno (nahrubo = je vidět kousky v buchtě, jemno = není vidět v buchtě + víc šťávy (u jablíček a hrušek jen plus - více chuti)); když se použijí jablka a hrušky, tak snižuju množství cukru na 3/4 hrnku i míň podle sladkosti ovoce; olej (používám klasický slunečnicový na vaření); hrozinky, kakao a skořice (dají se vynechat jako celek, nebo jen něco, samozřejmě se dají i nahradit nečím jiným) chutím se meze nekladou


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

16

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

16

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 462.06 kcal
  • Bílkoviny 3.06 g
  • Sacharidy 26.94 g
  • Tuky 37.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt