Cuketu nastrouhat. Všechno pak smíchat, dát na plech a péct cca 1hod (podle trouby). Dobrou chuť!
pozn:
cuketa se dá nahradit čímkoli, co nastrouhaním pouští šťávu (už se použilo: patizón, jablka, cuketa-jablko, cuketa-hruška);
nastrouhaní: kombinuju nahrubo a najemno (nahrubo = je vidět kousky v buchtě, jemno = není vidět v buchtě + víc šťávy (u jablíček a hrušek jen plus - více chuti)); když se použijí jablka a hrušky, tak snižuju množství cukru na 3/4 hrnku i míň podle sladkosti ovoce;
olej (používám klasický slunečnicový na vaření);
hrozinky, kakao a skořice (dají se vynechat jako celek, nebo jen něco, samozřejmě se dají i nahradit nečím jiným)
chutím se meze nekladou
Suroviny
Porce
16
Suroviny
Porce
16
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 462.06 kcal
- Bílkoviny 3.06 g
- Sacharidy 26.94 g
- Tuky 37.13 g