Skvělá tečka za letním obědem.
Suroviny
zmrzlina
1
bal
kvalitní, vanilková
400
g
čokoládové sušenky Cookies
1 Zmrzlinu vyjměte z mrazničky a nechte ji trochu povolit – deset minut by mělo stačit.
2 Mezitím nahrubo nadrťte v mixéru nebo kuchyňským válečkem sušenky a v misce je promíchejte se změklou zmrzlinou.
3 Ihned podávejte nebo uchovejte v mrazáku na později
2 Mezitím nahrubo nadrťte v mixéru nebo kuchyňským válečkem sušenky a v misce je promíchejte se změklou zmrzlinou.
3 Ihned podávejte nebo uchovejte v mrazáku na později
Komentáře
Jakub Kotiš
12.03.2018 10:15
Viděl jsem už spoustu
Viděl jsem už spoustu hloupých receptů, ale tento tomu kraluje. Recept na domácí zmrzlinu začínající: Kupte si kvalitní vanilkovou zmrzlinu...Nesmysl.