Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Cappelletti a směs mas

Ragú z hovězího a vepřového masa vás zasytí.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Vaření 0:20
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 1/2 mrkve
    • 1/2 celerového řapíku
    • 1 šalotka
    • 1 lžíce oleje
    • 1 lžíce másla
    • 400 g mletého vepřového a hovězího masa
    • 100 ml hovězího vývaru
    • 5 nitek šafránu
    • 2 lžičky čerstvého tymiánu
    • 1/2 lžičky kukuřičného škrobu
    • těstoviny cappelletti

Příprava jídla

1 1/2 mrkve, 1/2 celerového řapíku a 1 šalotku nakrájejte nadrobno a zvolna asi 4 minuty opékejte na lžíci oleje a lžíci másla. Přidejte 400 g mletého vepřového a hovězího masa a míchejte 10 minut.

2 Do 100 ml teplého hovězího vývaru na 5 minut namočte 5 nitek šafránu, vlijte k masu, přidejte 2 lžičky čerstvého tymiánu a vařte 20 minut. Minutu před dokončením přidejte 1/2 lžičky kukuřičného škrobu rozmíchaného v trošce vody.

3 Cappelletti promíchejte se lžící másla a pak s připraveným ragú.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Ravioly carbonara

REKLAMA

Přidat komentář