Cappelletti a směs mas

Cappelletti a směs mas

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (1)
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2977 kcal
Bílkoviny 142 g
Cukr 344 g
Tuky 109 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Ragú z hovězího a vepřového masa vás zasytí.

Suroviny

mrkev 0.5 ks
řapíkatý celer 0.5 ks
šalotka 1 ks
olej 1 PL
máslo 1 PL
hovězí maso mleté 400 g
hovězí a vepřové
vývar hovězí 100 ml
šafrán 5
tymián 2 ČL
škrob 0.5 ČL
těstoviny cappalletti

1 1/2 mrkve, 1/2 celerového řapíku a 1 šalotku nakrájejte nadrobno a zvolna asi 4 minuty opékejte na lžíci oleje a lžíci másla. Přidejte 400 g mletého vepřového a hovězího masa a míchejte 10 minut.

2 Do 100 ml teplého hovězího vývaru na 5 minut namočte 5 nitek šafránu, vlijte k masu, přidejte 2 lžičky čerstvého tymiánu a vařte 20 minut. Minutu před dokončením přidejte 1/2 lžičky kukuřičného škrobu rozmíchaného v trošce vody.

3 Cappelletti promíchejte se lžící másla a pak s připraveným ragú.

 

Apetit magazín

  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...
  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...

Obchod Apetit