Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Cappelletti a směs mas
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Cappelletti a směs mas

5/5 Počet hodnocení: 5
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1566 kcal
Bílkoviny 96 g
Sacharidy 64 g
Tuky 103 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ragú z hovězího a vepřového masa vás zasytí.

Související recepty

Suroviny

mrkev ½ ks
řapíkatý celer ½
řapíku
olej 1 PL
mleté maso (mix hovězího a vepřového) 400 g
vývar hovězí 100 ml
šafrán 5 snítek
tymián 2 ČL
čerstvý
škrob ½ ČL
kukuřičný
těstoviny
cappalletti

Postup

1

1/2 mrkve, 1/2 celerového řapíku a 1 šalotku nakrájejte nadrobno a zvolna asi 4 minuty opékejte na lžíci oleje a lžíci másla. Přidejte 400 g mletého vepřového a hovězího masa a míchejte 10 minut.

2

Do 100 ml teplého hovězího vývaru na 5 minut namočte 5 nitek šafránu, vlijte k masu, přidejte 2 lžičky čerstvého tymiánu a vařte 20 minut. Minutu před dokončením přidejte 1/2 lžičky kukuřičného škrobu rozmíchaného v trošce vody.

3

Cappelletti promíchejte se lžící másla a pak s připraveným ragú.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...