Polévka z červené čočky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Polévka z červené čočky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

200 g červené čočky, cibule, půl litru zeleninového vývaru, konzerva sekaných rajčat, 200 g rajčatového pyré, 3 stroužky česnku, olivový volej, tymián (čerstvé snítky), sůl, pepř
Osmahnout cibuli na olivovém oleji, přidat nakládaná rajčata. Přilít polovinu vývaru. Po chvíli přidat rajčatové pyré, utřený česnek a čočku a snítky tymiánu. Vařit, dokud není čočka měkká. Okořenit případně ještě zbylým tymiánem, pepřem a solí. Zředit podle potřeby vývarem a vodou.
Autor: kachnat

Obchod Apetit