Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Polévka z červené čočky

Popis receptu: 
Autor: Kateřina Táborská
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    200 g červené čočky, cibule, půl litru zeleninového vývaru, konzerva sekaných rajčat, 200 g rajčatového pyré, 3 stroužky česnku, olivový volej, tymián (čerstvé snítky), sůl, pepř

Příprava jídla

Osmahnout cibuli na olivovém oleji, přidat nakládaná rajčata. Přilít polovinu vývaru. Po chvíli přidat rajčatové pyré, utřený česnek a čočku a snítky tymiánu. Vařit, dokud není čočka měkká. Okořenit případně ještě zbylým tymiánem, pepřem a solí. Zředit podle potřeby vývarem a vodou.
REKLAMA

Přidat komentář