Další báječná klasika! Čočku vařte spíš pomaleji, aby se slupky tolik neoddělovaly od zrnek. Kvůli úspoře času můžete použít i tlakový hrnec.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 557.75 kcal
- Bílkoviny 30.25 g
- Sacharidy 58.25 g
- Tuky 21.5 g
Postup přípravy
- Proč si na Nový rok dopřát čočku? Vyberte si jeden z našich receptů 24 top receptů na krémové polévky ze zeleniny i luštěnin, s masem i bez
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/2
Únor 2007