Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (16x)
22. 3. 2016
Čočková polévka s párkem


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (16x)

Další báječná klasika! Čočku vařte spíš pomaleji, aby se slupky tolik neoddělovaly od zrnek. Kvůli úspoře času můžete použít i tlakový hrnec.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 557.75 kcal
  • Bílkoviny 30.25 g
  • Sacharidy 58.25 g
  • Tuky 21.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Proč si na Nový rok dopřát čočku? Vyberte si jeden z našich receptů 24 top receptů na krémové polévky ze zeleniny i luštěnin, s masem i bez

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007

Související články

3 zapomenuté poklady staročeské kuchyně

Vládnete světové kuchyni a doma servírujete jednou exotické kari a podruhé těstoviny s boloňskou omáčkou jako od italské mámy? Světová jídla hrají v našem jídelníčku prim a poklady staročeské kuchyně přitom upadly tak trochu v zapomnění. A to je věčná škoda. Oprášili jsme proto pro vás oblíbené recepty českých babiček.