Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Běloruský cladnik
Běloruský cladnik


< 60 min
0,0 (0x)

Řepu vařit ve slupce v papiňáku v troše vody do měka asi 45 min. Po schladnutí oloupat. Mrkev vařit oloupanou se špetičkou soli do měka. Zeleninu pokrájet na kostičky, vejce pokrájet na větši kousky. Vejce a okurku přisolit (opatrně). Přidat šťávu asi z půlky citronu, zakysanou smeta a promíchat. Dochucení podle potřeby i cukrem, přidat pokrájený kopr, zamíchat a nechám trochu odležet.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 224 kcal
  • Bílkoviny 10.25 g
  • Sacharidy 16.75 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt