Inspiraci k tomuhle receptu jsme čerpali u kuchařského mága a objevitele neotřelých kombinací Yotama Ottolenghiho, autora skvělých kuchařek.
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1091 kcal
- Bílkoviny 29 g
- Sacharidy 42 g
- Tuky 87 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/9
Zářijový Apetit, který vychází 12. 8., vám ulehčí návrat do lavic i pravidelného režimu! Poradíme, jak udělat tu nejlepší svačinu na světě, jak se vyhnout přemíře cukru, lepku a smetany a nahradit je v dezertech jejich lehčími a zdravějšími variantami i jak si poradit s rodinnou večeří, která udělá radost nejen vašim dětem, ale i vám samotným. Prozradíme, po jakých plodech se v září dívat v přírodě i na trzích a jakými lahodnými způsoby s přinesenými úlovky naložit. Představíme i novou rubriku Legendy o jídle, v níž vás budeme každý měsíc seznamovat nejen se slavnými recepty, ale i příběhy, které se k nim vážou. A pokud jste si letos nedopřáli dovolenou, společně se vydáme i na nezapomenutelnou gurmánskou cestu Francií. Apetit, napsáno s chutí.