Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (4x)
9. 7. 2014
Tagliatelle al limone e funghi
Tagliatelle al limone e funghi


< 30 min
5,0 (4x)

1. Houby si nakrájíme na kousky, česnek prolisujeme a nastrouháme si parmazán. 2. Do hluboké pánve nalijeme lžíci olivového oleje a přidáme kousíček másla, na něj dáme česnek a houby. Smažíme cca 5 minut, do té doby houby změknou a lehce zhnědnou. 3. Pak osolíme, opepříme a vlijeme citronovou šťávu .  4. Scedíme těstoviny ,ale na dně necháme asi tak dvě tři lžíce vody. Těstoviny vhodíme do pánve s houbami, přidáme nasekanou petrželku  ( pokud máme rozmarýn tak ho smažíme hned s houbami a česnekem na začátku ). Vsypeme parmazán a přidáme kus másla ( asi tak ve velikosti dvou oříšků ) a rychle promícháme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1580 kcal
  • Bílkoviny 23 g
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 136 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt