Oživili jsme vzpomínky na mléčné bary našeho dětství, přidali jsme trochu inspirace z amerických bister, tím vším zamíchali a nyní vám podáváme neotřelý mix dobrot. A co by byl mléčný bar bez jahodového mléčného koktejlu?
Suroviny
mléko
750
ml
zmrzlina
500
ml
jahodová
mražené jahody
3
hrsti
podle chuti
smetana ke šlehání
200
ml
ušlehaná dotuha
na ozdobení
koktejlové třešně
na ozdobení
Postup
1
Mléko rozmixujte se zmrzlinou a jahodami, případně přidejte i cukr.
2
Čokoládovou polevou ozdobte stěny sklenic. Pak do nich vlijte připravenou jahodovo-zmrzlinovou směs, ozdobte ušlehanou šlehačkou a navrch nasypte vždy trochu čokoládových hoblin a ozdobte koktejlovou třešničkou.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 30x božské jahody, které si zamilujete(30 receptů )