„Asijskou kuchyni miluju a tohle je způsob, jak si ji dopřát, kdykoli na ni dostanu chuť. Kari pasta a kokosové mléko mají v naší spíži stálé místo. Baví mě, jak rychle se dá uvařit skvělé jídlo plné výrazných chutí,“ říká finalistka MasterChef Česko 2015, naše šéfredaktorka Lucie Kubrová.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1592 kcal
- Bílkoviny 99 g
- Sacharidy 200 g
- Tuky 35 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/11
Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády. Apetit, napsáno s chutí.