V salátech z čerstvé řepy vynikne její nádherná barva, lehounce navinulá chuť – a především šťavnatost! Navíc tato kombinace s cherry rajčátky vám řepu představí zase z jiného úhlu. Připravte si ho jako zeleninovou přílohu ke grilovanému masu nebo jako podzimní životabudič. Salát z červené řepy je plný vitamínů a neskutečně úžasné chuti. A přitom je recept tak jednoduchý!
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 147.5 kcal
- Bílkoviny 1.5 g
- Sacharidy 10 g
- Tuky 10.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/1
Leden 2007