Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.7/5 Počet hodnocení: 22
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 590 kcal
Bílkoviny 6 g
Sacharidy 40 g
Tuky 41 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

V salátech z čerstvé řepy vynikne její nádherná barva, lehounce navinulá chuť – a především šťavnatost

Suroviny

čerstvá
rajčata cherry 200 g
petrželka 1 svazek
zelená, nasekaná
olivový olej 3 PL
sůl
pepř

Postup

1

Řepy oloupejte a nastrouhejte nahrubo, promíchejte s rozpůlenými rajčátky a nasekanou petrželkou. Zalijte zálivkou ušlehanou ze zbylých surovin.

Pozor, barví! 
Ze všech zeleninových šťáv barví ta ze řepy nejvíc. Loupejte ji proto nad miskou a smiřte se se skutečností, že potřísněné textilie už asi nevyperete. Šťáva je ovšem převelice zdravá a chutná!

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/1

Komentáře

26.09.2007 08:02
Recept se nachází v č.1/07, str. 35

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč