Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,6 (36x)
30. 11. 2016
Salát z červené řepy
Apetit
Salát z červené řepy
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,6 (36x)

V salátech z čerstvé řepy vynikne její nádherná barva, lehounce navinulá chuť – a především šťavnatost! Navíc tato kombinace s cherry rajčátky vám řepu představí zase z jiného úhlu. Připravte si ho jako zeleninovou přílohu ke grilovanému masu nebo jako podzimní životabudič. Salát z červené řepy je plný vitamínů a neskutečně úžasné chuti. A přitom je recept tak jednoduchý!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 147.5 kcal
  • Bílkoviny 1.5 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Zapeklitá historie dortu Red Velvet: Rudý býval přirozeně, může za jeho barvu červená řepa?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007