„Vepřové a jablka jsou jasná volba,“ říká o svém oblíbeném receptu šéfkuchař Bad Jeff. Základem tohoto jídla je dobrá vepřová kotleta, pěkně s kostí a prorostlá tukem, jenž je nositelem chuti. Kotletu z přeštického prasete, kterou nabízí Paul Day ve svém řeznictví TRMS, můžeme jen doporučit!
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
Na hranolky
Na jablečnou omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2318 kcal
- Bílkoviny 48 g
- Sacharidy 321 g
- Tuky 82 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/7
Červencové číslo je jako obvykle pěkně žhavé! Máme pro vás ty nejlepší recepty na rozpálený gril a tipy na bleskové večeře pro parné letní dny, ale i lehké a křupavé saláty a nejbáječnější ovocné koláče a víkendové snídaně. Vydejte se s námi na výpravu do Brazílie! K Riu de Janeiro budou brzy upírat zrak všichni sportovní fanoušci, s našimi skvostnými recepty plnými chutí, vůní a barev se však na latinskoamerickou notu můžete naladit už nyní... Francouzký koláč clafoutis připomínající naši bublaninu určitě znáte v originálním provedení s černými třešněmi. My vám nabízíme nejen klasiku, ale i varianty s jiným ovocem, a ukážeme vám, že základní myšlenka clafoutisu se dá využít i naslano! Nahlédneme spolu do nové knihy blogerky Elly Woodward Lahodně s Ellou každý den. Její recepty na zdravé snídaně, smoothie, jídla s sebou, bezmasé večeře pro jednoho i hostiny pro přátele si zamilujete stejně jako my. Apetit, napsáno s chutí.