Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (55x)
4. 8. 2016
Losos zapečený s mandlemi


Snadné
< 60 min
4,2 (55x)

Losos je takovou rybí celebritou: všichni ho znají, všem chutná, je všude dostupný a za všech okolností vypadá dobře (možná až podezřele dobře na to, jak je zdravý). Přidejte vychytanou mandlovou kůrčičku, a budete za hvězdu i vy!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 446.5 kcal
  • Bílkoviny 28.75 g
  • Sacharidy 2.25 g
  • Tuky 34.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005

Související články

Větrník podle Kristýny Šilhavé

Známe vítězný větrník říjnové výzvy Sladké trojky. V listopadu o voucher na 1000 Kč můžete soutěžit i vy

Větrníky patří k nejoblíbenějším dezertům a v říjnové cukrářské výzvě Apetitu se soutěžilo, kdo připraví ten nejlákavější a nejnápaditější větrník. Soutěžící se pustili do pečení s velkou dávkou kreativity, fantazie i preciznosti – vznikly tak dezerty, které potěšily nejen chutí, ale i vzhledem. Vybrat vítěze nebylo vůbec jednoduché, vyhrát si totiž tentokrát zasloužili opravdu všichni.