Třetí příčku ve Velké cukrářské výzvě vyhrál tenhle originální dort. Nadchl nás krásně nadýchaný piškotový korpus, kterému prospělo rozležení přes noc. A kombinace se šlehačkou a citronovým krémem mu také moc slušela. Ombré mramorování je efektní a trendy, a přitom tak snadné!
Suroviny
Na 1 dort
Suroviny
Na 1 dort
Na korpus
Na citronový krém
Na višňový rozvar
Na máslový meringue krém
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 20242 kcal
- Bílkoviny 444 g
- Sacharidy 1773 g
- Tuky 1223 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/5
Odhalte spolu s námi nejvíce střežené tajemství roku! Kdo vyhrál velkou cukrářskou výzvu Apetitu? Konečně se dozvíte, který z krásných narozeninových dortů od vás čtenářů se probojoval na obálku a které dva další se s ním postavily na pomyslnou bednu! Odhalte jídla našeho dětství! Prozradíme, která jídla nás bleskově přenesou zpět do maminčiny kuchyně… S našimi originálními recepty na pečené kuře váš sobotní oběd už nikdy nebude obyčejný! Na zábavné a pestré saláty z čerstvé zeleniny se těšíme vždy celou zimu! Konečně nastal jejich čas a vy je můžete vyzkoušet s námi. Jaký bude X. ročník Prague Food Festivalu? Z našeho průvodce se dozvíte vše potřebné a s chutí můžete začít plánovat.