Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,9 (13x)
26. 8. 2014
Ravioly carbonara
Apetitonline.cz
Ravioly carbonara
Apetitonline.cz


Snadné
< 30 min
4,9 (13x)

Šéfkuchař restaurace Bellevue Petr Bureš vám ukáže, jak lahodnou omáčku carbonara zavřít do raviol. Ucítíte ji až při skousnutí a věřte nám, je to slast!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9615 kcal
  • Bílkoviny 346 g
  • Sacharidy 373 g
  • Tuky 743 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem