Šéfkuchař restaurace Bellevue Petr Bureš vám ukáže, jak lahodnou omáčku carbonara zavřít do raviol. Ucítíte ji až při skousnutí a věřte nám, je to slast!
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na náplň
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9615 kcal
- Bílkoviny 346 g
- Sacharidy 373 g
- Tuky 743 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem