Do balíčku můžete kromě kapra zabalit i jinou rybu!
Suroviny
1 Olivový olej smíchejte s mletou paprikou, zhruba polovinou téhle směsi potřete porce ryby ze všech stran, osolte a nechte asi 15 minut odležet v chladu. Troubu předehřejte na 180°C.
2 Nakrájenou zeleninu promíchejte s druhou polovinou paprikového oleje, snítkami tymiánu a osolte. Připravte si 4 kola alobalu a na ně položte 4 kola vystřižená z pečicího papíru, v němž budete pokrm podávat. Na střed každého kola navršte 1/4 zeleninové směsi, na ni položte porci odleželého kapra, uzavřete do balíčků a dejte na 20 minut do trouby či na gril.
3 Mezitím smíchejte zakysanku s křenem, ochuťte solí a pepřem a společně s bílým pečivem podávejte k balíčkům.