0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pečená treska s paprikami a parmazánem

Pečená treska s paprikami a parmazánem

4 / 5. Počet hodnocení: 3
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 454 kcal
Bílkoviny 78 g
Sacharidy 13 g
Tuky 8 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

treska 4 ks
žampiony 200 g
lze nahradit lesními houbami, nakrájené, krémové
paprika 8 PL
nakládáná, krájená, lze nahradit 2 různobarevnými paprikami
parmazán 2 PL
strouhaný
sůl
pepř
1. Obložte rybu
Troubu předehřejte na 200 °C. Kousky ryby dejte do zapékací nádoby a pořádně osolte a opepřete. Posypte houbami a paprikami.

2. A teď ji opečte!
Opékejte v troubě asi deset minut (pokud jste použili zmrazené filety, prodlužte dobu pečení přibližně o pět minut). Nakonec posypte sýrem.

Podávejte:
s novými bramborami a dušenou zeleninou, například s brokolicí nebo špenátem

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit