Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pečená treska s paprikami a parmazánem

Pečená treska s paprikami a parmazánem

4/5 Počet hodnocení: 3
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 454 kcal
Bílkoviny 78 g
Sacharidy 13 g
Tuky 8 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

treska 4 ks
lze nahradit lesními houbami, nakrájené, krémové
nakládáná, krájená, lze nahradit 2 různobarevnými paprikami
strouhaný
sůl
pepř

Postup

1
Obložte rybu
Troubu předehřejte na 200 °C. Kousky ryby dejte do zapékací nádoby a pořádně osolte a opepřete. Posypte houbami a paprikami.

2
A teď ji opečte!
Opékejte v troubě asi deset minut (pokud jste použili zmrazené filety, prodlužte dobu pečení přibližně o pět minut). Nakonec posypte sýrem.

Podávejte:
s novými bramborami a dušenou zeleninou, například s brokolicí nebo špenátem

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...