Pečená treska s paprikami a parmazánem

Pečená treska s paprikami a parmazánem

Hodnocení receptu
Průměr: 4 (3)
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 454 kcal
Bílkoviny 78 g
Cukr 13 g
Tuky 8 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

treska 4 ks
žampiony 200 g
lze nahradit lesními houbami, nakrájené, krémové
paprika 8 PL
nakládáná, krájená, lze nahradit 2 různobarevnými paprikami
parmazán 2 PL
strouhaný
sůl
pepř
1. Obložte rybu
Troubu předehřejte na 200 °C. Kousky ryby dejte do zapékací nádoby a pořádně osolte a opepřete. Posypte houbami a paprikami.

2. A teď ji opečte!
Opékejte v troubě asi deset minut (pokud jste použili zmrazené filety, prodlužte dobu pečení přibližně o pět minut). Nakonec posypte sýrem.

Podávejte:
s novými bramborami a dušenou zeleninou, například s brokolicí nebo špenátem

Apetit magazín

  • Tipy a triky

Rostlinná alternativa mléka: ořechová

Ořechové nápoje Příprava rostlinného nápoje z ořechů je snazší než z obilí. Potřeba je pouze stolní mixér, pláténko, ořechy a dostatek času. Použít můžeme všechny druhy, které máme rádi. Postupně si projdeme, jaké účinky a...
Komerční sdělení

Ať má hostina tu správnou šťávu!

Chcete svý přátelům připravit báječnou hostinu? Základem úspěchu jsou kvalitní ingredience, snaha připravit jídlo s láskou a také ta pravá grilovací omáčka. Ta vám totiž jakýkoliv (ne) masový pokrm vyladí k dokonalosti! Ze sortimentu od...
Komerční sdělení
  • Tipy a triky

Prodlužte život myčce a zkraťte si čas v kuchyni

Dnešní doba nabízí řadu spotřebičů, bez kterých si nyní svou kuchyň nedokážeme představit. Myčka bývá nejvytíženějším kuchyňským spotřebičem. Dáváte jí však dostatečnou péči, aby za vás dobře a vytrvale myla nádobí?...
  • Jak na to

9 tipů na sytější letní salát

V době horkých letních dnů jsou saláty osvěžující součástí našeho jídelníčku. Salát ale nemusí být jen talíř plný zeleniny, který připomíná spíše lehký předkrm. S pár triky se může s přehledem stát hlavním chodem. Co do salátu přidat, aby...
  • Tipy a triky

Okurky nakládačky: od pěstování k nakládání

Mezi tradiční delikatesy patří nakládané okurky. Ať už se chystáte na vlastní úrodu nebo si pro okurky raději zajdete na trh, podívejte se na naše tipy, jak se vybavit na domácí nakládání a na co si dát pozor. Nezapomněli jsme ani na...

Obchod Apetit