Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (6x)
6. 11. 2017
Trifle z bílé čokolády s hruškami
Apetit
Trifle z bílé čokolády s hruškami
Apetit


Snadné
> 60 min
4,8 (6x)

Trifle je ozdobou každého slavnostně prostřeného stolu. Servírujte ho velkou lžící nebo mělkou naběračkou a s malými mističkami. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10-12 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10-12 osob

Na kořeněné hrušky

Na pěnu

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8295 kcal
  • Bílkoviny 74 g
  • Sacharidy 866 g
  • Tuky 446 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/11

Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády.  Apetit, napsáno s chutí.