Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (11x)
18. 7. 2014
Opékaná vánočka
Apetit
Opékaná vánočka
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (11x)

Vánočku připravuje tým šéfcukráře Tomáše Dražského v prosinci každoročně, a hosté Four Seasons ji dokonce dostávají jako výslužku – a ti vaši na tom můžou být úplně stejně!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6 x 0,5 kg vánoček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6 x 0,5 kg vánoček

Na namáčení a opékání

Na ozdobení

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 4098.17 kcal
  • Bílkoviny 102.5 g
  • Sacharidy 464.83 g
  • Tuky 193.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Tomáš Dražský, z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005