Vánočku připravuje tým šéfcukráře Tomáše Dražského v prosinci každoročně, a hosté Four Seasons ji dokonce dostávají jako výslužku – a ti vaši na tom můžou být úplně stejně!
Suroviny
6 x 0,5 kg vánoček
Suroviny
6 x 0,5 kg vánoček
Na namáčení a opékání
Na ozdobení
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 4098.17 kcal
- Bílkoviny 102.5 g
- Sacharidy 464.83 g
- Tuky 193.5 g
Postup přípravy
Autor: Tomáš Dražský, z vydání Apetit 2005/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/12
Prosinec 2005