Kaše je ta nejlepší a nejzdravější snídaně na světě. Její největší síla ale spočívá v tom, že může být pokaždé jiná.
Suroviny
Postup
V menším hrnci nebo rendlíku zahřejte tekutinu, pak přisypte směs vloček, ovoce nebo koření na ochucení a krátce povařte.
Stáhněte z plotny a přidejte lžíci instantní čirokové kaše a snídaňové směsi. Dobře promíchejte (můžete vmíchat arašídové máslo) a přelijte do misky. Ozdobte ovocem, ořechy a semínky a podávejte.
NĚCO NAVÍC
Do plechové krabice nasypte ovesné, pohankové, jáhlové, amarantové, quinoové, žitné či jiné oblíbené vločky (kombinace záleží na vaší chuti), přisypte slunečnicová, lněná a dýňová semínka a sušené ovoce a ořechy podle chuti. Přidejte ještě pár celých mandlí, nalámaných pekanových ořechů, rozinek a kokosových plátků. Zavřete a pořádně protřepte. Hotovo! Základ své ranní kaše budete mít pořád po ruce.