Dostupný
399 Kč
319 Kč
V anglosaských zemích se vajíčka často sázejí přímo na pečivo. ‚Hemenex‘ získá jiný rozměr i díky sušené šunce...
1 Omytá rajčata rozkrojte na čtvrtky, odstraňte semínka a dužinu jemně nasekejte. Cibulky očistěte a nakrájejte šikmo na tenká kolečka. Promíchejte v misce s ostatními přísadami na omáčku.
2 Na pánvi na oleji osmažte plátky šunky tak, aby byly křupavé. Položte je na ubrousek, aby se odsál tuk, a pak rozdělte do rozkrojených žemlí. Na pánev rozklepněte vejce po dvou a osmažte tak, jak máte nejraději. Osolte a opepřete, rozdělte do žemlí a zakápněte zeleninovou omáčkou.
Komentáře
Anonym
31.08.2007 11:40
Apetit 3/05