Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (8x)
24. 3. 2016
Žemle s vejci, pršutem a zeleninou
Apetit
Žemle s vejci, pršutem a zeleninou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (8x)

V anglosaských zemích se vajíčka často sázejí přímo na pečivo. ‚Hemenex‘ získá jiný rozměr i díky sušené šunce...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na zeleninovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2423 kcal
  • Bílkoviny 216 g
  • Sacharidy 129 g
  • Tuky 127.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Mike Hyrman, z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005