Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,6 (11x)
28. 11. 2022
Pekáček s polentou, čočkovo-lilkovým ragú a vejci
Apetit
Pekáček s polentou, čočkovo-lilkovým ragú a vejci
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,6 (11x)

Přijde vám, že neustále vaříte to samé dokola? Zkuste vybočit ze zajetých kolejí a připravte k večeři pekáček s polentou, čočkovo-lilkovým ragú a vejci. Uvidíte, že se rychle probojuje mezi vaše oblíbené recepty.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na ragú

Na polentu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7012 kcal
  • Bílkoviny 344 g
  • Sacharidy 843 g
  • Tuky 215 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.

Související články

Pekáček s polentou, čočkovo-lilkovým ragú a vejci

7 hřejivých prosincových jídel podle Apetitu: Připravte si čočkový salát nebo otestujte kapra ještě před Vánoci

Při výběru 7 bestsellerů z naší kuchyně jsme se řídili pocity, které v nás pokrmy vyvolávají. V prosinci se chceme zahřát, adventně naladit, pobýt spolu v dlouhých zimních večerech a celkově zklidnit tělo i mysl v hektických dnech. A každé jídlo, které jsme pro tento článek vybrali, vám přinese nejen skvělý chuťový zážitek, ale zároveň přispěje k celkové pohodě.