Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Játrová pomazánka s vejci

Játrová pomazánka s vejci

3.6/5 Počet hodnocení: 30
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1277 kcal
Bílkoviny 89 g
Sacharidy 9 g
Tuky 94 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Na játrovku z konzervy jednou provždy zapomenete.

Související články

Suroviny

malá, na kousky
vejce 4 ks
vařená natvrdo či nahniličko
změklé + na opékání
sůl
podle chuti
pepř
podle chuti

Postup

1

Játra opečte na pánvi v másle tak, aby uvnitř nebyla krvavá. Nechte vychladnout, zbavte je tužších částí a nakrájejte na kousky. Zpracujte v mixéru na jemnou drť, přesuňte do misky. Umixujte cibuli a spolu s nasekanými vejci a změklým máslem přidejte do misky, osolte, opepřete. Důkladně promíchejte . Před podáváním vychlaďte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč