Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Játrová pomazánka s vejci

Játrová pomazánka s vejci

3.6/5 Počet hodnocení: 32
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1277 kcal
Bílkoviny 89 g
Sacharidy 9 g
Tuky 94 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Na játrovku z konzervy jednou provždy zapomenete.

Související články

Suroviny

malá, na kousky
vejce 4 ks
vařená natvrdo či nahniličko
změklé + na opékání
sůl
podle chuti
pepř
podle chuti

Postup

1

Játra opečte na pánvi v másle tak, aby uvnitř nebyla krvavá. Nechte vychladnout, zbavte je tužších částí a nakrájejte na kousky. Zpracujte v mixéru na jemnou drť, přesuňte do misky. Umixujte cibuli a spolu s nasekanými vejci a změklým máslem přidejte do misky, osolte, opepřete. Důkladně promíchejte . Před podáváním vychlaďte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...