0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Játrová pomazánka s vejci

Játrová pomazánka s vejci

3.5 / 5. Počet hodnocení: 22
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1277 kcal
Bílkoviny 89 g
Sacharidy 9 g
Tuky 94 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Na játrovku z konzervy jednou provždy zapomenete.

Související články

Suroviny

játra kuřecí 200 g
cibule 1 ks
malá, na kousky
vejce 4 ks
vařená natvrdo či nahniličko
máslo 50 g
změklé + na opékání
sůl
podle chuti
pepř
podle chuti

1 Játra opečte na pánvi v másle tak, aby uvnitř nebyla krvavá. Nechte vychladnout, zbavte je tužších částí a nakrájejte na kousky. Zpracujte v mixéru na jemnou drť, přesuňte do misky. Umixujte cibuli a spolu s nasekanými vejci a změklým máslem přidejte do misky, osolte, opepřete. Důkladně promíchejte . Před podáváním vychlaďte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit