Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Mléčné dezerty pohladí váš jazyk i žaludek

Mléčné dezerty pohladí váš jazyk i žaludek

Dezerty z mléka jsou lehké jako peříčko a hebce se rozpouštějí na jazyku. Vybrali jsme pro vás pět nejlepších běloskvoucích sladkostí.

14. 4. 2011 | Autor: redakce Apetitu

Kvalitní suroviny


Pro přípravu mléčných dezertů kupujte co nejkvalitnější mléko. Nejlepší je plnotučné z ekologické produkce.

Jemnou a neprůraznou chuť mléka oživí med a koření, především vanilka, skořice a muškátový oříšek. Příjemným osvěžením je také kůra z chemicky neošetřených citrusů.

Mléčně bílé dezerty jsou krásné samy o sobě, můžete je však doplnit ovocem, například jahodami, borůvkami nebo malinami. Ty dezerty zvýrazní nejen svojí chutí, ale i lákavou barvou.

5× mléčný dezert podle Apetitu



Připravila Jana Kopřivová

Související

Na víkend: cukrárna u vás doma

Až budete mít pusu plnou poctivé šlehačky, s láskou si zavzpomínáte na nedělní odpoledne, kdy jste s babičkou chodili...
REKLAMA

Přidat komentář