Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční hostina s velkou parádou

makový závin
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Naše jarní menu a výzdoba je důvod, proč pozvat rodinu či přátele na sváteční oběd. Díky podrobným postupům a receptům zvládnou kompletní přípravu i začátečníci. A hosté budou nadšeni!

„Užijte si velikonoční svátky s blízkými a pozvěte je na skvělý sváteční oběd,“ říká redaktorka Apetitu Kateřina Švejdová. „Rozhodli jsme se tentokrát, že vám kromě receptů – vhodných i pro kuchařské začátečníky – ukážeme také podrobný postup, jak krásně prostřít stůl,“ popisuje Katka.

Od naší dekor stylistky Báry Fišerové jsme pro vás získali všechny adresy obchodů, kde zapůjčila nádobí a textil na focení, a při přípravě velikonoční výzdoby jsme jí (i s fotografem) koukali pod ruce, takže vám v dubnovém Apetitu krok za krokem předvedeme, jak připravit velikonoční věnec, vázičky ze skořápek i techniku, kterou zdobila vajíčka. Budete překvapeni, jak snadno a rychle docílíte úžasného efektu!

Velikonoční menu podle Apetitu:

  • Hrášková polévka se ztraceným vejcem a ředkvičkami
  • Vepřová pečeně s bylinkami a šunkovou krustou
  • Jarní bramborový salát
  • Křupavý celerový salát s fenyklem, jablky a ořechy
  • Avokádový salát s rajčaty a slaninou
  • Dort s malinami a pistáciemi

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč