Velikonoční nádivka je staročeský recept, který ani trochu nezestárl. Skvěle se hodí k pečenému kuřeti, ať už ji vložíte dovnitř, nebo ji budete servírovat jako přílohu. Voní po uzeném mase, petrželka jí dodá svěžest a kopřivy zase říz. O Velikonocích nesmí chybět na žádném stole. A nejlepší recept na velikonoční nádivku proto nesmí chybět ani ve vaší kuchařce.
Videorecept
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3849 kcal
- Bílkoviny 217 g
- Sacharidy 378 g
- Tuky 120 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/4
Duben 2009