Máme pro vás recept na luxusní víkendové ráno. Dejte si voňavou kávu nebo pořádný hrnek horkého kakaa a k nim některou z našich nepřekonatelných bábovek. Budete se cítit jako v ráji.
V asijských jídlech často můžeme rozpoznat charakteristické aroma rybí omáčky, která obsahuje pátou chuť umami. Víte, že tato omáčka má s evropskou gastronomií společného daleko víc, nežli by se mohlo na první pohled zdát? Jako...
Upéct mleté maso, aby bylo šťavnaté a plné chutí, není zas tak složité. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je třeba držet se několika pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících ...
Moře ukrývá spoustu živočichů, na kterých si naše mlsné jazýčky rádi pochutnávají – obzvlášť v létě na dovolené u moře. Vedle mořských ryb nebo mušlí můžeme své jídelníčky obohatit i o chobotnice či olihně neboli kalamáry.
...
Jak připravit přední hovězí a k čemu se používá? Co to vlastně přední hovězí je? Vyzkoušejte recepty s předním hovězím – ať už kostí nebo bez – a blýsknete se na letní grilovačce i při přípravě slavnostního oběda.
...
Tekuté polévkové koření Maggi už zachránilo nejednu nedochucenou polévku. Poznejte spolu s námi jeho vynálezce, stejnojmenného švýcarského podnikatele Julia Maggiho, i příběh, který se ke vzniku proslulého ochucovadla váže.
...
Šálek kávy po ránu funguje jako ‚nakopávač‘ a díky pravidelné odpolední dávce kofeinu vydržíte bdělí až do večera. Věděli jste však o tom, že kofein ovlivňuje centrální nervovou soustavu v mnoha směrech? Jaké jsou jeho krátkodobé i...