Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,0 (217x)
11. 1. 2019
Maková bábovka
Apetit
Maková bábovka
Apetit


Snadné
< 75 min
4,0 (217x)

Bábovka dnes patří mezi nejčastěji pečené moučníky, přestože dříve byla považována spíše za sváteční dezert. Maková bábovka je sama o osobě úžasně vláčná a lahodná, ale můžete ji ještě vylepšit čerstými, případně kompotovanými třešněmi nebo višněmi. Upečte si makovou bábovku jako dezert ke kávě nebo sladkou tečku po nedělním obědě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

15

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

15

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 341.8 kcal
  • Bílkoviny 8.87 g
  • Sacharidy 29.8 g
  • Tuky 23 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Apetit. ana Obermajerová, z vydání Apetit 2005/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(217 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Babiččina bábovka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/6

Červen 2005