Bábovka dnes patří mezi nejčastěji pečené moučníky, přestože dříve byla považována spíše za sváteční dezert. Maková bábovka je sama o osobě úžasně vláčná a lahodná, ale můžete ji ještě vylepšit čerstými, případně kompotovanými třešněmi nebo višněmi. Upečte si makovou bábovku jako dezert ke kávě nebo sladkou tečku po nedělním obědě.
Suroviny
15
Suroviny
15
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 341.8 kcal
- Bílkoviny 8.87 g
- Sacharidy 29.8 g
- Tuky 23 g
Postup přípravy
Autor: Apetit. ana Obermajerová, z vydání Apetit 2005/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/6
Červen 2005