Párečky v chilli omáčce

Párečky v chilli omáčce

Hodnocení receptu
Průměr: 4.6 ()
Do 20 minut Na ½l sklenici

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 910 kcal
Bílkoviny 11 g
Sacharidy 71 g
Tuky 61 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Představujeme vám vítěze našeho soukromého konkurzu na chuťovku roku. Zkuste lahůdku s výstředním jménem podle receptů Jaroslava Součka – sklidíte ovace!

Suroviny

Na párečky
400 g
koktejlové párečky
cibule 4 ks
na kolečka
Na omáčku
ocet 4 PL
olej 4 PL
hořčice plnotučná 4 PL
worcesterská omáčka 4 PL
kečup 4 PL
sladký
paprika sladká 1 ČL
sůl
pepř
1.  Všechny suroviny na chilli omáčku vložte do kastrolu, přilijte osm lžic vody a přiveďte k varu. Minutu prohřívejte; pak stáhněte z ohně a přidejte kolečka cibule.

2.  Polovinu párečků narovnejte do sklenice a zalijte polovinou omáčky. Navrstvěte zbytek párků a dolijte omáčkou. Sklenici zavřete a utopence nechte několik dní rozležet.

Komentáře

Anonym

párečky jsem vyzkoušela, jsou fakt výborný, když neseženete koktejlové, dají se úplně klidně nahradit normálními, nakrájenými na kousky:-)

Apetit magazín

K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka
  • Suroviny

K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka

Klikva bahenní nebo velkoplodá je původní americká rostlina, která je příbuznou naší lesní brusinky. Protože se jí červené bobule klikvy chutí i vzhledem velmi podobají, vžilo se u nás pro ni označení „kanadská brusinka“. Nejčastěji se...
Čočka: skryté bohatství i neznámé druhy
  • Tipy a triky

Čočka: skryté bohatství i neznámé druhy

Tato nenápadná rostlina se pěstuje přes 8 tisíc let. Je hodnotným zdrojem bílkovin, železa, vlákniny a dalších prospěšných látek. Čočka není jen hnědá, v české kuchyni se zabydlela červená čočka a pomalu do ní prostupuje i černá čočka ...

Obchod Apetit