Salát známý spíše z Anglie a USA má kořeny v Nizozemí. Nejčastěji se podává k masu. Vedle klasického zelí, mrkve a majónézy jej lze s pomocí dalších surovin zajímavě obměňovat. Můžete si jej tak vychutnat s jogurtem, celerem nebo dokonce...
Rozhodli jste se připravit k vepřové pečeni sladkokyselé dušené zelí? I když máte skvělý rodinný recept, nezapomeňte, že vše začíná výběrem té správné hlávky. Poradíme vám, na co si dát pozor.
...
Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp.
...
Kolem másla se toho v posledních letech hodně událo, jeho vysoké ceny se jeden čas staly dokonce předvolebním tématem. Řeší se i kvalita, proto se máslu opakovaně věnuje časopis dTest. Po posledním testování vyslal...
Guláš, to je česká klasika. Pravda je, že není tak úplně náš, inspiraci jsme si vzali z Maďarska, spíše než gulyási se ale podobá perkeltu. Ten český, kterému se také s oblibou přezdívá hospodský, má přesně daný postup, díky kterému...
Cukrářský alchymista! Tak mnozí nazývají Dominiqua Ansela. Aby se mu podařilo vykouzlit ty nejkřehčí dezerty, hodně experimentoval. A při jednom takovém pokusu se zrodil legendární cronut! Hybrid mezi croissantem a donutem. Tenhle...
Obyčejná vaječná omeleta? Nenechte se mýlit. Frittaty, jak jim říkají Italové, můžete připravit na spoustu způsobů. Můžete použít spoustu surovin, které máte ve spíži, v lednici či chladničce. Navíc si vystačíte jen s jednou pánví.
...
Dubaj je známá svými luxusními hotely, mrakodrapy a světově proslulými podniky, ale nabízí také řadu restaurací, které překvapí svou chutí a autentičností, aniž by výrazně zatížily vaši peněženku. I s menším rozpočtem si můžete v Dubaji...
Komentáře
21.01.2007 18:22
Lepší než v KFC
10.09.2007 20:57
Apetit 7/06
24.10.2008 13:56
výborný
30.10.2008 14:49
coleslaw bez majonézy
14.07.2015 19:35
Já přidávám ještě zakysanou
Já přidávám ještě zakysanou smetanu a je výtečný