Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jídelníček Kim Kardashian: Jak zhubla 7kg za tři týdny?

Kim Kardashian dieta
ZDROJ: Getty Images
sdílet:

Když se Kim před rokem objevila na akci Met Gala v ikonických šatech po Marilyn Monroe, rozpoutala se vlna diskuzí, jak americká kráska dokázala za krátkou dobu tak výrazně zhubnout. I nás zajímalo, jakou cestu Kim při snižování váhy zvolila a jestli tím náhodou neohrozila své zdraví. 

O tom, že příliš rychlý úbytek váhy a nezdravé hladovění mají za výsledek nepříjemný jojo efekt a často i zdravotní obtíže, už jistě víte. Proto když se Kim Kardashian objevila téměř po měsíci s váhou o sedm kilo lehčí, vyvolalo to přirozeně spoustu otázek.

Mnozí jí měli za zlé, že v podstatě propaguje zázračné hubnutí, které ale pro mnohé může znamenat hazard se zdravím. Kim se však brání tím, že po celou dobu jejího hubnutí byla pod dohledem výživového poradce a fitness trenérky

Rychlodieta podle Kim? Bez sacharidů

Kim je zvyklá být středem pozornosti, proto když přišla nabídka obléknout si ikonické šaty, které v roce 1962 na předávání Oscarů oblékla Marilyn Monroe, bylo jasno. V tu chvíli ale nastal problém – Kim byly tyto překrásné šaty malé, proto se do nich rozhodla zhubnout.

  • Přestože je Kim dlouholetou vegankou, v rámci této rychlodiety se musela vrátit ke konzumaci masa alespoň na chvíli.
  • Zcela vyřadila sacharidy a naopak přijímala hodně bílkovin a započala drsný sportovní trénink. 

Dietní plán: Jaká jídla si Kim v redukci váhy dopřeje?

Kim dietní plán zahrnuje 3 jídla denně a až 6x týdně kardio cvičení v posilovně.

  • Ráno Kim snídá tři ovesné palačinky s borůvkami.
  • K obědu si dá vařené kuřecí maso se zeleninou a batáty.
  • Večeře zahrnuje rybu a vařenou zeleninu.

Celkový počet kalorií v redukci váhy u ní nepřesahuje 1 700 kcal denně.

Navzdory tomu, že Kim byla po celou dobu v péči výživového poradce, vybralo si výrazné hubnutí svou daň v podobě lupénky.

Zdroje informací: Elle, Hello!, Yellow

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Šárka Měřičková

Apetit magazín