Ceviche - ryby, případně i jiné mořské plody nasyrovo a nakyselo jsou hitem celé Latinské Ameriky. Recepty se liší, stejně jako doba marinování. Mexičanka Alondra radí: "Nenechte ceviche dlouho stát, kyselina obsažená v limetkové šťávě rybu ,uvaří'. Čím syrovější chcete rybu v salátu mít, tím dříve musíte nést tuhle lahůdku na stůl."
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 79 kcal
- Bílkoviny 2 g
- Sacharidy 15 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/1
Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.