0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Slavnostní vepřové hody: 12 receptů pro milovníky masa

Slavnostní vepřové hody: 12 receptů pro milovníky masa

Vepřové maso zcela neodmyslitelně patří k české kuchyni. Dozlatova usmažený řízek, moravský vrabec, pečený bůček... A v únoru, čase masopustu a zabijaček, vám recepty na zpracování nejrůznějších dílů vepřového jistě přijdou vhod. S nimi máte úspěch zaručený! 

Více receptů a mnoho svělých rad a tipů najdete v našem bookazinu:

Srbské žebírko
Do 20 minut
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Záhorácký závitek
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné
Moravský vrabec se špenátem
Do hodiny
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Pomalu pečený bůček
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné
Žebra s BBQ omáčkou
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Pečená kolena
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné
Řízečky z vepřové panenky
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné
Řízky plněné křenem
Do hodiny
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné
Játra na cibulce
Do hodiny
Rating
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné
Sádlo se škvarky
Více než hodinu
Rating
Zatím nehodnoceno
Snadné

Obchod Apetit