Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,2 (67x)
8. 2. 2017
Záhorácký závitek
Apetit
Záhorácký závitek
Apetit


Snadné
< 75 min
4,2 (67x)

Vepřové, uzené a zelí – zaručená trojkombinace, na které si vždy pochutnáte. Záhorácký závitek milujeme se šťouchanými bramborami, ale podávat je můžete i s knedlíkem nebo rýží. Jestli jste závitky s kysaným zelím a slaninou nikdy neochutnali, teď je ten pravý čas. Podle našeho receptu na záhorácké závitky je zvládnete uvařit raz dva.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na brambory

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4974 kcal
  • Bílkoviny 275 g
  • Sacharidy 302 g
  • Tuky 287 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(67 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/5

Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu

Související články

Vojta Vrtiška na Apetit pikniku

Jeho dorty jsou umělecká díla, on má k narozeninám nejraději čokoládový dort od maminky! Vojta Vrtiška posouvá hranice a šlape na paty Francouzům

Co má společného studium medicíny a pečení dortů, které vypadají jako umělecké dílo? Na první pohled nic, na druhý pohled je to jasné: Vojtu Vrtišku. Vítěz posledního ročníku soutěže Peče celá země studuje medicínu a zároveň vytváří v kuchyni takové skvosty, že nevíte, jestli dřív fotit nebo sahat po lžičce. My jsme mu na Apetit pikniku položili pár otázek.