Vepřové, uzené a zelí – zaručená trojkombinace, na které si vždy pochutnáte. Záhorácký závitek milujeme se šťouchanými bramborami, ale podávat je můžete i s knedlíkem nebo rýží. Jestli jste závitky s kysaným zelím a slaninou nikdy neochutnali, teď je ten pravý čas. Podle našeho receptu na záhorácké závitky je zvládnete uvařit raz dva.
Videorecept
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na brambory
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4974 kcal
- Bílkoviny 275 g
- Sacharidy 302 g
- Tuky 287 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/5
Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu