Tuk dodává masu chuť, proto kotlety pečte i s ním a kdo chce, odřízne si tučné části na talíři. Pokud vaříte ve vhodném hrnci, můžete srbské žebírko připravit také v troubě. O to víc si usnadníte práci a s výsledkem budete nadmíru spokojeni. Srbské žebírko podávejte s rýží, hranolky nebo vařeným bramborem.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1578 kcal
- Bílkoviny 100 g
- Sacharidy 84 g
- Tuky 87 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/12
Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu