Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rybízový koláč se želatinou

Rybízový koláč se želatinou

Hodnocení receptu
2.1/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3119 kcal
Bílkoviny 175 g
Sacharidy 367 g
Tuky 102 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vejce 5 ks
kypřicí prášek do pečiva 2 ČL

Postup

1

Žloutky s cukrem, mouku s kypřícím práškem, vmíchat sníh z bílků, do remosky, rybíz, 15-20 minut, vychladit (i maliny, borůvky, jahody, angrešt)

2

Rozpustit želatinu, se smetanou a cukrem, přelít koláč, ztuhnout

Foto ilustrační, zdroj: Pixabay.com

 
Autor: jenzy

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč