Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rybízový koláč se želatinou

Rybízový koláč se želatinou

Hodnocení receptu
2.1/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3119 kcal
Bílkoviny 175 g
Sacharidy 367 g
Tuky 102 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vejce 5 ks
kypřicí prášek do pečiva 2 ČL

Postup

1

Žloutky s cukrem, mouku s kypřícím práškem, vmíchat sníh z bílků, do remosky, rybíz, 15-20 minut, vychladit (i maliny, borůvky, jahody, angrešt)

2

Rozpustit želatinu, se smetanou a cukrem, přelít koláč, ztuhnout

Foto ilustrační, zdroj: Pixabay.com

 
Autor: jenzy

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...