0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rybízový koláč se želatinou

Rybízový koláč se želatinou

Hodnocení receptu
2.1 / 5. Počet hodnocení: 11
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3119 kcal
Bílkoviny 175 g
Sacharidy 367 g
Tuky 102 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vejce 5 ks
krupice 5 PL
mouka pšeničná polohrubá 5 PL
kypřicí prášek do pečiva 2 ČL
červený rybíz 300 g
želatina 1 bal
zakysaná smetana 2 kelímky
vanilkový cukr 2 bal

Postup

1

Žloutky s cukrem, mouku s kypřícím práškem, vmíchat sníh z bílků, do remosky, rybíz, 15-20 minut, vychladit (i maliny, borůvky, jahody, angrešt)

2

Rozpustit želatinu, se smetanou a cukrem, přelít koláč, ztuhnout

Foto ilustrační, zdroj: Pixabay.com

 
Autor: jenzy

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si nekonečný kontrast a fascinující barvy
  • Nakupujeme

Vychutnejte si nekonečný kontrast a fascinující barvy

Díky vyspělým technologiím, kterými jsou televize LG doslova našlapané, se otevírá celá škála nových možností na sledování obsahu a také hraní her. Nejzásadnější je zde technologie samotného zobrazení obrazu OLED. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč