Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rybízový koláč se želatinou

Rybízový koláč se želatinou

Hodnocení receptu
2.1/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3119 kcal
Bílkoviny 175 g
Sacharidy 367 g
Tuky 102 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vejce 5 ks
kypřicí prášek do pečiva 2 ČL

Postup

1

Žloutky s cukrem, mouku s kypřícím práškem, vmíchat sníh z bílků, do remosky, rybíz, 15-20 minut, vychladit (i maliny, borůvky, jahody, angrešt)

2

Rozpustit želatinu, se smetanou a cukrem, přelít koláč, ztuhnout

Foto ilustrační, zdroj: Pixabay.com

 
Autor: jenzy

Apetit magazín

Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Líná kuchařka: Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření

Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Línou kuchařku jsme ušili na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč